AİLE OKULU PROJE EĞİTİMLERİ

Aile Okulu Proje Eğitimlerimiz devam ediyor.

07.10.2022 342

Sayın Velimiz,

Aile değerleri, kültürel değerlerimiz, aile içi iletişim, sosyal, psikolojik ve duygusal gelişim, çevre bilinci, stres yönetimi, madde bağımlılığını önlemeyle ilgili yaklaşımlar gibi 10 farklı alanda siz velilerimizi  desteklemek ve ailelerimizi destekleyerek çok daha müreffeh bir toplum olma yolunda emin adımlarla ilerlemeyle ilgili çok önemli bir hizmet için sizleri okulumuzda yapılan   Aile Okulu Proje eğitimlere bekliyoruz.  Eğitime katılarak çok daha güçlü, çok daha bilinçli bir şekilde süreçleri yönetebilme, özellikle aileniz içerisindeki iletişim ve çocuklarınızla madde bağımlılığı, teknolojik bağımlılıkla ilgili mücadele de  çok daha bilinçli bir şekilde iletişime geçebilme imkânına sahip olmuş olacaksınız. . Özellikle kültürel değerler, ahlak değerleri, aile içindeki sosyal gelişim, psikolojik gelişimlerle ilgili farkındalıkla ilgili çok önemli bir kazanım elde edeceksiniz. Unutmayalım ki ailelerimizi ne kadar güçlü kılabilirsek eğitim sisteminin içinde olan çocuklarımız da o kadar destek mekanizmalarına sahip olmuş olacaktır. Çünkü eğitim sadece okul içinde gerçekleşen bir süreç değildir.  Okul dışı faktörleri ve özellikle aile içindeki faktörler olan eğitim seviyesine, iletişim düzeyine oldukça bağımlı olan bir süreçtir.

Okulumuzda hafta içi pazartesi, çarşamba ve cuma günleri  sabah 09.00-10.50 saatleri arasında Fen Bilimleri Öğretmeni Aile Okulu Proje Eğiticisi Kübra ÖLMEZ tarafından verilecek olan eğitimlere katılmak için lütfen aşağıdaki formu doldurup,  öğrencimizle birlikte 17 Ekim 2022 tarihine kadar Müdür Yardımcımıza teslim etmenizi önemle rica eder, sağlıklı günler dileriz.